S-Banking

SPARKASSE BANK
  • S-Banking
  • S-Banking
  • S-Banking
  • S-Banking
  • S-Banking

Description

S-Banking е апликација за мобилно банкарство на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје која овозможува преглед на Вашите продукти во Банката, како и спроведување на трансакции на безбеден начин.

Услугата е достапна 24/7. S-Banking апликацијата може да се користи на секој мобилен уред кој користи оперативен систем iOS.
Можности на S-Banking апликацијата се:
– Преглед на состојба и прометна денарски и девизни трансакциски сметки, депозити, кредитни картички и кредити;
– Преглед на курсна листа и конверзија од една во друга валута (менувачница);
– Можност за плаќање преку безготовински налози, режиски трошоци, обврски кон Банката за кредити и кредитни картички;
– Сликај и плати – функционалност која овозможува плаќање на режиски трошоци преку скенирање на податоците од фактурата со камерата на телефонот;
– Локатор на експозитури / банкомати;
– Можност за примање на известувања од Банката;
– Можност за контакт со Банката преку телефон или е-маил

Регистрација и активирање на S-banking

Регистрирањето на корисник на апликацијата за мобилно банкарство се врши во експозитуrite на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје. По регистрирањето, потребно е да се направи активирање на апликацијата со корисничкото име кое е пристигнато по „sms“ порака на телефони иницијална лозинка која е пристигната на е-маил адреса која е пријавена во Банката. По успешната активација, S-Banking ќе Ви побара да внесете и потврдите ПИН за најава.
За подетални информации во врска со користењето на апликацијата, повикајте го менито Помош или обратете се на е-маил адресата netbanking@sparkasse.mk или телефонскиот број 02/3200-750.

What new in version: 1.0.2!

- Дополнителни подобрувања - Additional improvements

Informations

Developer

SPARKASSE BANK

Category

Version

1.0.2

Size

51.36 MB

Rating