ADDO Driver

Edvin Zaka
  • ADDO Driver
  • ADDO Driver
  • ADDO Driver
  • ADDO Driver
  • ADDO Driver

Description

Për shoferët – Addo ju siguron te ardhura shtese ne cdo kohe te dites ose nates.Ju lejon të jeni shefi vetes suaj, dhe madje ju ofrojme dhe këshilla. pagesat jane ditore ( ne rastet cash ) dhe per pagesat online mund te kerkoni terheqje tek kompania sa herë që dëshironi (punoni sa më shumë ose aq sa keni dëshirë) duke takuar njerëz të rinj në qytetin tuaj nga të gjitha sferat e jetës.

What new in version: 1.1.6!

Added custom notification sound

Informations

Developer

Edvin Zaka

Category

Version

1.1.6

Size

47.72 MB

Rating